Українська музика - На першу сторінку
English version
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1381
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Кому Вниз. 4: Шевченко. (EP). /digi-pack/.
Кому Вниз. Шевченко. (EP) (special offer)
В Україні: 404.60 грн (*)
До інших країн: $28.90USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Каталог -> Рок та альтернатива -> Електронна альтернатива

Фактично Самі. Lo-Fi TRавми.

 Зміст 
Відгуки (9)
Фактично Самі. Lo-Fi TRавми.

Інколи – ні, просто ніколи не знаєш, яким буде наступний крок цього гурту – справжня альтернатива. Адже альтернатива просто означає відкриту можливість вибору, просто необмежену кількість можливостей. І "Фактично самі" досі намагаються використовувати цю необмежену кількість якомога більш повно. Намагаються вдало – однозначно. Бо, так чи інакше, їхня творчість привертає увагу – в тому числі, і завдяки непередбачуваності. Зрозуміло, що не всіх цікавлять ймовірності. Не всіх цікавлять і спроби окреслити щось масове за допомогою світла настільки ж яскравого, наскільки й поживного для глибоких тіней. Але гра тіней на білому тлі – чи не єдиний спосіб хоч щось показати так, аби стало просто. Як і було від початку. Втім, далеко не всіх цікавить Ч/Б. Може, дарма, може – добре. Як на мене, справжня чорно-біла естетика завжди містить всі вісім кольорів веселки, і безліч відтінків. Побачити – не обов’язково. Відчути – невідворотно.

Антон Йожик Лейба

Рік видання: 2005

Всі альбоми та пісні виконавця на сайті:
Фактично Самі

Ціна для мешканців України: 306.60 грн (все включено)
Для мешканців інших країн: $21.90USD
CD1
1.  Lo-Fi Universe
2. Mp34.44@76 bpm
3. Mp3Вродливе м’ясо
4.  Обернися
5.  Довго в рай
6.  Дивина
7. Mp3Letter2бабуля
8. Mp3Діброва
9.  Залишай
10.  Мій перший мармуровий бог (спи собі сам)
11.  Русальчина
12.  Мій другий мармуровий бог (сарана)
13.  Небо
14.  Мій 3-й мармуровий бог
15.  пауза
16.  Очі твої
 Загальна тривалість звучання: 73:14

Фрагменти композицій із позначкою Mp3 доступні для прослуховування. Як послухати?

Ціна для мешканців України: 306.60 грн (все включено)
Для мешканців інших країн: $21.90USD
Дивіться також:

Файно. Ознаки життя. /digi-pack/.


"Файно" і цього разу пропонує не лише власну лірику, а й пісні на вірші таких цікавих і визнаних авторів, як Лазуткін, Любка, Гончар, Кіяновська, Москалець тощо. Такі інтерпретації завжди цікаво слухати – хоча б тому, що акценти часом звучать зовсім інакше...
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Qarpa. & I made a Man. /digi-pack/.


У нас лишилася всього пара дисків з підписом Ірени Карпи! ..новий альбом від Qarpa band – це музика світу, який не існує. Не існує поза межами великих міст, Мережі, тотального взаємопроникнення культур і розмивання всіляких кордонів. Це голос, зітканий з тисячі голосів...
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Start Up. Отруєні мрії.


Зважаючи на те враження, яке він здатен справити – навіть шкода, що з трьох альбомів гурту на фізичних носіях видано лише цей, дебютний – "Отруєні мрії". Сильна штука – і не лише завдяки стилістиці. Хоча, звичайно, якісно виконана альтернативна, важка музика – це завжди приємно. Та тут справа ще й у контрасті..
Ціна для мешканців України: 152.60 грн (*), інших країн: $10.90USD

Postsense. Пити по краплі.


..поп-року більшає, і більшає пісень "безпроблемних". Можливо, це просто спосіб самозахисту – але "Postsense" захищається інакше. Цей гурт – атакує. Не відвертається, не вигадує політкоректних формул, не підлаштовується. Неприємні речі називає своїми іменами – тож їхній альбом не для тих, хто шукає відстороненого затишку.
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Delia. Спогад.


Альтернативна музика? – так, це вона. Симфо-рок – так, причому вже зараз гурт в цьому сенсі почувається дуже впевнено, працює з розмахом. Готика? – так, саме це слово першим спадає на думку, якщо йдеться про атмосферу в цілому. Мелодійний хеві-метал? – це явно було основою, з якої виросло те, що ми чуємо зараз...
Ціна для мешканців України: 460.60 грн (*), інших країн: $32.90USD

Qarpa. inЖИР. /digi-pack/


Важко сказати, звідки в цій тендітній дівчині така величезна кількість кінетичної енергії – залишається із щирим захопленням спостерігати, як розсічені хвилі падають по обидва боки від обраного курсу... А курс такий, що на протязі останніх трьох – включно і з цим, новим – альбомів у вражених вухах слухача звучить чимдалі більш стьобна, доволі жорстка і психотропна електронна альтернатива.
Ціна для мешканців України: 460.60 грн (*), інших країн: $32.90USD

Фактично Самі. Космічний вакуум.


останнім часом це влучно – відволікаючий удар по розуму, типу це логічна розвага – насправді ж все спрямовано на емоційне тіло, і аби зрозуміти і перейнятися – не потрібно розуміти. навпаки, потрібно не-розуміти – і тоді все стає ясно. коротше – дзен. техногенний дещо антураж...
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Оркестр Янки Козир. Шляхи. /digi-pack/


Тут дивним чином перетинаються міська знервованість, різкість – і  вкоріненість у якісь прадавні культурні шари. Янка наче і не співає, а ворожить – і не копіює відомі зразки, а просто черпає вміння з якогось первинного витоку. Не те щоб відроджує – скоріше, наново народжує якісь містичні проходи між світами...
Ціна для мешканців України: 390.60 грн (*), інших країн: $27.90USD

Фактично Самі. 70 треків у форматі mp3.


Застерігаємо вас: дана музика може виявитися занадто деструктивною і знищить вас на нейтронному рівні. Той же, хто зможе вистояти, стане сильнішим, сексуальнішим, просунутішим, просвітленішим, йому присниться з****к.
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Контрабанда.com.ua. Контрабанда.com.ua.


Я б назвав цю музику важким блюзом – але не дивуйтеся, коли почуєте в ній напрочуд прозорі тріп-хопові настрої. Здавалося б, обидва ці стилі не назвеш оптимістичними. Умовний мінус. Але, як то часом буває, мінус на мінус дав несподіваний, але такий теплий, близький плюс...
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

The Hardkiss. Акустика. /подарункове, eco-pack/.


..АКУСТИКА все ж не стала повним анплаґтом – це аж ніяк не аскетичне виконання. У концерті взяла участь ще й група струнних, духові, різноманітна перкусія – словом, звучання вийшло дещо несподіване і дуже насичене, аранжування теж не могли залишитись незмінними. Звичний драйв при цьому не зник, але змістився у трохи іншу площину.
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Vivienne Mort. Досвід. /digi-pack/.


Чи можна взагалі якось виміряти досвід? Навіть якщо припустити, що це – сума відповідей, всі здобуті тобою знання. А що, як досвід вимірюється не кількістю відповідей, а – якістю питань? Vivienne Mort наче ковзає поверхнею дзеркала по той бік – і вкладає темні перлини прямо тобі до губ..
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Panivalkova. Донтворі. /подарункове, eco-pack/.


..Можна просто насолоджуватись лаконічними аранжуваннями з яскравими спеціями. Можна в цих мелодіях, паузах і інтонаціях знаходити стилізації на межі гротеску. А можна – почути історії, які чомусь неможливо розказати інакше, ніж так. Сентиментально й іронічно. І спитати: чому?
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Контрабанда.com.ua. Dreamer. /digi-pack/.


..коли все добре, залишається просто слухати. Із неабияким, що теж важить, задоволенням. Це той випадок, коли поп-музика зроблена настільки інакше у порівнянні з більшістю звичної української поп-музики, що.. можна тільки щиро подякувати.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Lama. Назавжди... (CD+DVD). /digi-pack/.


...В альбомі, безумовно, відчутна фірмова стилістика Lama. Ще одна характерна риса – народна мелодика, українське музичне коріння. Він побудований на гармоніях нашого народу.
Ціна для мешканців України: 320.60 грн (*), інших країн: $22.90USD

Контрабанда.com.ua. Пароль: кохаю.


Новий альбом вийшов серед зими, але його назва натякає на доволі весняний настрій – і натяк, схоже, небезпідставний. Якщо дебютна робота тяжіла до "важкого блюзу", то "Пароль: кохаю" склався більш легким, романтичним, прозорим. Втім, змінилася все-таки не манера – звучання гурту упізнаєш одразу – змінився саме настрій.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

ТишаKids. Жива вініла.


..альбом не є однорідним, тут і сум, і радість, і легкість, і сутінки, і серйозність, як різні вирази одного – і гарного – обличчя. А от немає тут – страху, хоча слова про страх таки часом звучать. Втім, про це неминуче розмишляє кожен, хто намагається іти свій шлях чесно..
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Альона Вінницька. Конверт.


Це важко пояснити, бо зовні нічого радикально не змінилося. Але от не полишає відчуття, що всередині цієї музики тепер звучить якась така впевненість у власних силах, уміння висловитись просто, без зайвостей – це дійсно схоже на новий рівень якості.
Ціна для мешканців України: 166.60 грн (*), інших країн: $11.90USD

Таліта Кум. Гаряча і гірка. /перевидання, digi-pack/.


У кожній наступній пісні – нове яскраве перевтілення, новий погляд, новий тонкий нюанс. Наче квітка, кожна пелюстка якої має свій колір або відтінок, і це відтіняє глибину інших кольорів.
Ціна для мешканців України: 460.60 грн (*), інших країн: $32.90USD

Оркестр Янки Козир. Мати.


Оркестр Янки Козир не просто створює музику – він творить власну містерію звуку, живу і яскраву. І настільки насиченою, щільною, збагаченою постає тут музична матерія, що здається – вона є зрима, її можна торкнутись, нею можна дихати під водою...
Ціна для мешканців України: 306.60 грн (*), інших країн: $21.90USD

Таліта Кум. Шоу бізнес!


Таліта Кум не поступається своєю звичкою – і це добре – випускати різнокольорові альбоми. "Шоу бізнес!" – це знову калейдоскоп настроїв, інтонацій, стилів. Від диско до рок-мейнстриму, від ніжної любовної лірики до фрейдистського стьобу, від неквапливої балади до весняного драйву – запросто.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Дощ. Гра світла.


...у цієї музики є власне обличчя, і його, що приємно, не окреслиш одним терміном. Так, звучанню притаманна м’яка ліричність – це міг би бути звичайний поп-рок, якби його часом не зносило, скажімо, у джазовий степ...
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Альона Вінницька. Електро.


...альбом можна далеко не тільки танцювати. Хоч він і заявлений, як танцювальний, його цікаво і приємно просто слухати. Як на мене, саме тут Альона Вінницька впритул підійшла до свого, правильного саме для неї, формату.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Нота. Разом з тобою.


2007 рік – Нота, вона ж Наталія Стадник, закінчує школу. І – видає разом зі своїм гуртом перший альбом, "Разом з тобою". Гарний, треба сказати, альбом – за такий не було б соромно і досвідченим. Втім, можливо, "дорослі" гурти просто не можуть собі дозволити нічого подібного?
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Відгуки (9)

© 1999-2024 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
23 листопада 2020
Ексклюзив! альбоми серії "Нескорений ПроRock" – у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Святослав Вакарчук. Оранжерея. /digi-pack/.
Вакарчук. Оранжерея: місце перепочинку
В Україні: 306.60 грн (*)
До інших країн: $21.90USD
Vivienne Mort. Досвід. /digi-pack/.
Vivienne Mort. крізь тишу
В Україні: 306.60 грн (*)
До інших країн: $21.90USD
Брати Гадюкіни. Made in Ukraine. /digi-pack/.
пісні про нас різних
В Україні: 250.60 грн (*)
До інших країн: $17.90USD
Luiku. Єгер Майстер. /digi-pack/.
на перетині танцю і думки
В Україні: 250.60 грн (*)
До інших країн: $17.90USD