Українська музика - На першу сторінку
English version
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1381
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Кому Вниз. 4: Шевченко. (EP). /digi-pack/.
Кому Вниз. Шевченко. (EP) (special offer)
В Україні: 404.60 грн (*)
До інших країн: $28.90USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

1 вересня 2004

Зручні форми оплати на сайті Умка.

Найбільш зручною формою оплати для наших клієнтів в Україні була і залишається післяплата (накладений платіж). При цьому покупець сплачує замовлення безпосередньо на пошті, коли отримує посилку із компакт-дисками. Нажаль, цей спосіб недоступний для наших клієнтів за кордоном, навіть в країнах СНД. Більшість наших клієнтів з інших країн користуються для оплати своїх замовлень кредитними картками. Цей зручний та безпечний спосіб дозволяє сплачувати компакт диски не відходячи від екрану комп’ютера. Американська компанія 2CheckOut гарантує безпеку платежів і те, що покупці отримають замовлений товар.

Кредитна картка та післяплата залишаються основними формами оплати на нашому сайті. Однак не всі наші клієнти мають можливість використати для оплати замовлення кредитну картку. Йдучи на зустріч побажанням наших клієнтів, ми пропонуємо нові форми оплати на сайті УМКА. Посередником виступає Система Інтернет-розрахунків RBK Money.

Тепер Ви можете сплатити за своє замовлення на сайті Умка одним з нижченаведених способів:

З Росії

  • Контакт (рекомендований спосіб). Переказ Ви зможете зробити в будь-якому з банків-партнерів в різних містах Росії. Комісія за переказ відсутня, цей спосіб є найшвидшим серед можливих форм оплати. З переліком банків-партнерів можна ознайомитись на сайті RBK Money.
  • Банковский платеж (банківський платіж). Ви маєте зробити банківський переказ за реквізитами, вказаними на сторінці оплати RBK Money. Переказ можна здійснити в будь-якому банку Росії. Ви також маєте сплатити банківську комісію за переказ коштів. Будь-ласка, точно вказуйте призначення платежу та обов’язково зберігайте квитанцію про оплату.
  • Сбербанк РФ (Ощадбанк РФ). Ви маєте зробити банківський переказ за реквізитами, вказаними на сторінці оплати RBK Money. Переказ можна здійснити в будь-якому відділені Ощадбанку Росії. Ви також маєте сплатити банківську комісію за переказ коштів. Термін переказу може складати до 7 робочих днів. Будь-ласка, точно вказуйте призначення платежу та обов’язково зберігайте квитанцію про оплату.
  • Термінали Елекснет. Ви можете здійснити оплату готівкою або за допомогою платіжної картки в терміналах Елекснет. Адреси розміщення терміналів - http://elecsnet.ru/city.asp. В терміналах з Вас буде стягнуто комісію за проведення платежу. Крім того, автомати не повертають решту, тому слід округлить суму платежу до 10 карбованців у більшу сторону. Оплата відбувається миттєво.
  • Термінали ОСМП. Ви можете здійснити оплату готівкою або за допомогою платіжної картки в терміналах та пунктах прийому платежів ОСМП. Адреси розміщення терміналів в Москві - http://www.osmp.ru/metro.php. В терміналах з Вас буде стягнуто комісію за проведення платежу. Крім того, автомати не повертають решту, тому слід округлити суму платежу до 10 карбованців у більшу сторону. Оплата відбувається миттєво.

З України

  • Приват 24. Якщо Ви маєте рахунок у системі Приват 24, Ви можете сплатити за своє замовлення, не відходячи від екрану комп’ютера. Докладніше про систему Приват 24 читайте на сайті https://privat24.pbank.com.ua/p24ua.htm.
  • Готівкою в ПриватБанку. Для здійсненя платежу Вам необхідно здійснити платіж у будь-якому відділенні ПриватБанку за реквізитами, які Ви отримаєте на сайті RBK Money після оформлення замовлення. Суворо контролюйте призначення платежу, обов’язково зберігайте квитанцію про оплату. Адреси відділень ПриватБанку Ви знайдете на сайті http://www.privatbank.ua.

Електронні платіжні системи

  • Ви можете здійснити оплату за Ваше замовлення за допомогою однієї з перелічених електронних платіжних систем:
    E-Gold, RUpay, Инернет.Деньги, Яндекс.Деньги, Рапида, Webmoney.

Для того, щоб сплатити замовлення в один з вище наведених способів, замовте один або декілька дисків на сайті та оформіть своє замовлення. Виберіть форму оплати "Грошовий переказ (у відділеннях банків або терміналах самообслуговування) або віртуальні гроші (Webmoney, Яндекс.Деньги та інші)".

Після того, як Ви підтвердите своє замовлення, Вас буде автоматично переведено на сторінку сайту RBK Money (мал.1), де Ви зможете обрати одну з зручних форм оплати (мал.2) і отримати докладні інструкції як зробити переказ. Збережіть квитанцію про оплату. Зверніть увагу, що Ви маєте зробити переказ в найкоротший термін і у повній відповідності з інструкціями про оплату. Протягом трьох робочих днів Ви повинні повідомити адміністрації обох сайтів RBK Money та Умка про те, у який саме спосіб Ви сплатили замовлення. В іншому випадку ми не зможемо гарантувати наявність бажаних компакт дисків на складі.

Якщо у Вас виникли питання, пов’язані з оплатою Вашого замовлення, пишіть нам по e-mail.


Мал. 1


Мал. 2

© 1999-2024 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
23 листопада 2020
Ексклюзив! альбоми серії "Нескорений ПроRock" – у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Славенка Дракуліч. Ніби мене нема(є).
Дракуліч. Ніби мене нема(є)
В Україні: 222.60 грн (*)
До інших країн: $15.90USD
Уладзімєр Арлов. Краєвид з ментоловим ароматом.
Уладзімєр Арлов. Краєвид..
В Україні: 250.60 грн 225.54 грн (*)
До інших країн: $17.90USD $16.11USD
Брати Гадюкіни. Made in Ukraine. /digi-pack/.
пісні про нас різних
В Україні: 250.60 грн (*)
До інших країн: $17.90USD
Сергій Жадан. Псалом авіації.
Жадан. Псалом авіації
В Україні: 320.60 грн (*)
До інших країн: $22.90USD