Наталка Карпа

Наталка Карпа - українська співачка, львів'янка, Заслужена артистка України
Музичні стилі: pop, house, folk,
Темпераментна, запальна, завжди усміхнена та яскрава, її зовнішність та форми нагадують латиноамериканських дів, але сама Наталка зізнається, що жодних коренів з Пд. Америки не має. Вона, як і її родина - українці, які завжди були близькими до творчості. Тато співачки - мультиінструменталіст, який і привчив Наталку до музики. Вже з 5ти років вона володіє нотною грамотою. Професійну кар'єру співачки розпочала в 2000 році. "Візитна картка" - пісня "Калина", яка свого часу посідала перші місця європейських чартів. Новим етапом творчості став 2015 рік - випуск синглу "Літо Літо", а у 2016 році - "Сонцезалежна" в house стилі.

Як результат творчої діяльності має в своєму активі:

4 студійних альбоми

19 відеокліпів

офіційний сайт: http://www.natalkakarpa.com/

Альбоми:

Наталка Карпа. mp3 колекція.


Не зважаючи на молодий вік, Наталка Карпа на сьогоднішній день є не тільки добре відомою, а й дійсно популярною співачкою. Водночас – не зважаючи, знову ж-таки, на молодість – вона встигла видати вже цілих чотири сольних альбоми, і кожен наступний альбом був успішнішим за попередній..
Ціна для мешканців України: 166.60 грн (*), інших країн: $11.90USD

Наталка Карпа. Колядки та новорічні пісні.


Переважно тут можна знайти традиційні українські різдвяні пісні – але є також авторські композиції, і авторкою парочки з них стала саме Наталка Карпа. Альбом витриманий у звичній для Карпи стилістиці – але, завдяки заявленій темі, зі святковим присмаком.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD