Українська музика - На першу сторінку
English version
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1382
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Кому Вниз. 4: Шевченко. (EP). /digi-pack/.
Кому Вниз. Шевченко. (EP) (special offer)
В Україні: 404.60 грн (*)
До інших країн: $28.90USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Тартак

Точкою відліку історії гурту ТАРТАК є 1996-й рік. Саме тоді новостворений проект бере участь у відбірковому турі фестивалю "Червона Рута", на якому незабаром з впевненістю перемагає, ТАРТАК стає лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики. Наприкінці 1997-го року до Сашка Положинського та Василя Зінкевича-молодшого долучилися Андрій Благун – клавішник – та гітарист Андрій "Муха" Самойло. У цьому складі на початку 1998-го року ТАРТАКівці й проїхали по всій Україні як переможці фестивалю "Червона Рута-97".
Наприкінці 1999-го до складу гурту входить ді-джей Валентин Матіюк, і вже з початку 2000-го року ТАРТАК засів за запис свого дебютного альбому. І от, наприкінці 2001-го року, світ все ж таки побачив дебютний альбом ТАРТАКа "Демо_Графічний_ Вибух".
Дебют був вдалим. Із 12-ти пісень, що входили до альбому, майже половина була на слуху у всього народу. Цей альбом був ще й дуже плодючим на відео – 5 пісень відзначились відеокліпами.
Десь із середини 2002-го року ТАРТАК сідає за запис свого другого альбому. Ідею щодо створення підбірки пісень, записаних разом з друзями, Сашко виношував досить давно. І от вже в березні 2003-го року новостворений альбом дуетів – "Система Нервів" – можна було знайти в усіх музичних крамничках України. В "Систему Нервів" увійшло 17 пісень, до яких, окрім ТАРТАКівців, доклали своїх зусиль Катя Chilly, гурти ТНМК, DE SHIFER, ФАКТИЧНО САМІ, МОТОР’РОЛЛА, дует СВІТЯЗЬ, та інші не менш талановиті люди. Після виходу в світ "Системи Нервів" у складі ТАРТАКА сталися важливі зміни. В гурт прийшли барабанщик Едуард Косорапов та басист Дмитро Чуєв, які до ТАРТАКа грали у черкаському гурті ДАСТ МІКС. Прихід нових музикантів дав можливість перейти до повного живого звучання на концертах – без підкладок та секвенцій, що зробило виступи ТАРТАКа ще більш драйвовими та по-справжньому рок-овими.
Всю першу половину 2004-го року ТАРТАК провів у студії, і в червні виходить третій за рахунком альбом ТАРТАКа "Музичний Лист Щастя".
Пісня "Я Не Хочу", вперше наживо представлена у Києві 24-го серпня на Майдані Незалежності, стала відображенням думок та почуттів мільйонів українців – тих, які за кілька місяців стали учасниками і творцями Помаранчевої Революції.
Початок 2005-го року відзначився змінами. До ТАРТАКа приєдналися Антон Єгоров – гітарист, який на той час вже встиг пограти у гуртах БУГІ ВУГІ ДЖЕМ СЛЕМ і ПРОЗОРІ, та Віталій Павлишин, більш відомий як ді-джей Архітектор Мендисабель, якого вже на той момент асоціювали з ТАРТАКом.
Восени 2005-го року ТАРТАК з головою занурився в акцію "Не Будь Байдужим!". Головна ідея акції – спонукати українців до громадянської активності, захищати свої права та врешті-решт зробити нашу країну Україною. Акція громадська – некомерційна і неполітична.
Наприкінці 2005-го року світ побачив четвертий альбом гурту ТАРТАК – "Гуляйгород". Поштовхом до створення цього альбому стала пропозиція Олега Скрипки виступити на етно-фестивалі "Країна Мрій – 2005". Запросивши до співпраці кіровоградський етнографічний колектив ГУЛЯЙГОРОД, ТАРТАК підготував спеціальну фестивальну програму. Виступивши з новою програмою ще на кількох фестивалях в Україні та Польщі, ТАРТАК і ГУЛЯЙГОРОД до кінця 2005-го року весь матеріал оформили у повноцінний студійний диск.
В травні 2006-го року весь світ почав активно занурюватися у чемпіонат світу з футболу. На підтримку Української Збірної, яка вперше в історії потрапила у фінальну частину цього чемпіонату, було випущено максі-сингл "Україно, Забивай!". Відео створила агенція "А7", а над іншими максі-сингловими версіями "Україно, Забивай!" попрацювали музиканти ТАРТАКа, а також їхні друзі з ФДР-радіоцентру та з гуртів АБИ МС і ФАКТИЧНО САМІ.
До речі, на межі осінь-зима 2006-го року виповнюється 10 років із Дня народження гурту ТАРТАК. А далі буде...;)

інформація, фото з офіційного сайту: http://tartak.com.ua/

Альбоми:

Тартак. Перший комерційний. /digi-pack/


...маємо, з одного боку, оновлені обробки вже відомих нам творів – а з іншого боку маємо якість, яка не штурмує ззовні, а проростає слухачеві зсередини...
Ціна для мешканців України: 236.60 грн (*), інших країн: $16.90USD

Тартак. Закліпані пісні, або Бачили очі що купували.


"Тартак" зараз, мабуть, один з найенергійніших українських проектів – в обох смислах. І в музичному, бо це напівбожевільне свято руху і ритму як почалося кілька років тому, так і триває досі, не знижаючи обертів. І – в смислі видавничому.
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Тартак. Україно, Забивай! (maxi single). /digi-pack/


Варіації настільки різняться між собою, що залишається тільки дивуватися – це однаково прикольно звучить і з балканськими темами, і з електронним фанком, і в решті версій. Отже, гадаю, ця платівка може зацікавити не тільки прихильників "Тартака", а й значно ширшу аудиторію.
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Тартак, Гуляйгород. Kofein.


Новий варіант, гадаю, має об’єднати тих, кому "Гуляйгород" сподобався одразу – і тих, кому він тоді здався дещо жорстким. Бо мотор залишився таким же потужним, до того ж у лініях тепер враховано особливості аеродинаміки, вони стали більш плавними та стрімкими, а от всередині стало значно більше затишних закутків. Результат – зросли і швидкість, і комфорт.
Ціна для мешканців України: 390.60 грн (*), інших країн: $27.90USD

Тартак. Назбиралося на 2010. /digi-pack/.


...Оновлення відбулися не такі радикальні, щоб не можна було впізнати оригінали – але, з іншого боку, характер звучання виявився напрочуд розмаїтим. Позаяк же стилів тут намішано цілу купу, основна спільна риса для всіх треків – це не певний стиль, а висока енергетична цінність. Власне, як і завжди у Тартака.
Ціна для мешканців України: 348.60 грн (*), інших країн: $24.90USD

Тартак. АнТАРТАКтида. Частина 2. /digi-pack/.


Альбом звучить так, ніби у Сашка Положинського вкотре відкрилося друге дихання. Є досвід, є осмислення й усвідомлення – але є і жива, пряма реакція на світ довкола. Уміння складати цілісні, яскраві картини. А чи не основна риса нової роботи – запал, відчайдушний і тверезий водночас. Самоіронія в дії. Без істотних ілюзій...
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Пісні:

Помаранчеві пісні.


Пісні українських музикантів, які з перших днів підтримали мирну Помаранчеву Революцію у Києві.
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Скрябін. Через чужі окуляри. Триб’ют.


...вміє писати пісні справжні, тобто не порожні – не дивно, що стільки людей взяло участь у нинішньому проекті. Таким чином, двадцять талановитих виконавців, двадцять пісень "Скрябіна" різних років. Двадцять зустрічей з розумним і навіть доволі елегантним, але панком.
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

З Новим ROCKом! Джем FM.


Треба взнати, збірка вийшла славна – її не просто приємно і цікаво слухати. Вона дає неодноразові приводи пишатися тим, що українська рок-музика, не зважаючи на часто зневажливе ставлення з боку мас-медіа, таки не просто живе – а стає все більш різноплановою, глибокою, дивною, якісною.
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Три любові Степана Бандери. (DVD).


Вперше в історії: на відео – живий Степан Бандера. У відеофільмі використано унікальну хроніку воєнного та післявоєнного періоду, яка зафіксувала Степана Бандеру і його побратимів та опонентів. Яку роль зіграли жінки в житті українського лідера?
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Маzепа fest. Полтава 2008.


Дійсно потужна платівка – краща з цієї серії. І, однозначно, взагалі одна з кращих рок-збірок за кілька останніх місяців. До того ж, тут представлено цілий ряд пісень, які ще не мали жодного іншого офіційного релізу – ексклюзив!
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Євшанзілля 4. Рок-збірка 2010. (mp3).


2010-го – традиція є традиція – "Євшанзілля" (вже четвертий рік поспіль) стала першою рок-збіркою нового року. І, знову ж таки звично, основний акцент припав не на поп-рок та важку альтернативу – як воно буває у більшості рок-збірок – а на широкий спектр всякої іншої рок-музики.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

© 1999-2024 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
23 листопада 2020
Ексклюзив! альбоми серії "Нескорений ПроRock" – у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Оксана Забужко, Блаженніший Святослав Шевчук. АПОКРИФ. Чотири розмови про Лесю Українку.
АПОКРИФ. Чотири розмови про Лесю Українку
В Україні: 698.60 грн (*)
До інших країн: $49.90USD
Наталка Сняданко. Перше слідство імператриці.
Перше слідство імператриці
В Україні: 222.60 грн 189.28 грн (*)
До інших країн: $15.90USD $13.52USD
Тоня Матвієнко. Сміються, плачуть солов’ї. (studio live). /digi-pack/.
Тоня Матвієнко. Studio LIVE
В Україні: 306.60 грн (*)
До інших країн: $21.90USD
Dakh Daughters. Make Up. /digi-pack/.
Dakh Daughters: те, що за маскою
В Україні: 250.60 грн (*)
До інших країн: $17.90USD