Українська музика - На першу сторінку
English version
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1382
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Кому Вниз. 4: Шевченко. (EP). /digi-pack/.
Кому Вниз. Шевченко. (EP) (special offer)
В Україні: 404.60 грн (*)
До інших країн: $28.90USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Сестри Тельнюк

Сестри Тельнюк – два жіночі голоси, два характери, два настрої, дві долі.

"Сестри Тельнюк" – єдина гармонія двох. Слова Галі та музика Лесі переплітаються так, що глядач занурюється в особливий світ мрій, образів, спогадів, асоціацій. Це справжній простір без меж. Ідеальний синтез музики та слова.

Про них говорять: "ковток свiжого повітря", "лiки вiд розпачу", "мiстерiя слова й музики", "останнiй бастiон високої поезiї та музики у просторi сучасної української пiснi", "музика великого міста", "adult alternative". У музиці Сестер звучать близькі кожному почуття, думки, де електрично-швидко біжать образи близьких і далеких. Щось таке живе у душі кожного з нас.

Небанальна музика та зухвало-щирі слова взялися не просто так – їм передували довгі роки навчання, експериментів, росту і родинного тепла.

Все почалося в дитинстві. З 13 років Галя і Леся пишуть рок-балади, ескізи, пастелі, елегії, пісні для хорового виконання – усе на вірші поетів-класиків української літератури.

Недаремно Станіслав Тельнюк – відомий український письменник, літературознавець, поет, перекладач – і Неллі Копилова – філолог, перекладач зі східних мов, редактор – створили для Галі і Лесі органічну атмосферу поетичного слова і його ритмів, кольорів, мелодики. У 1986 році творчості дівчаток було дано назву  – "Сестри Тельнюк".

Сьогодні пісні створюються і на класичні поетичні тексти українських і зарубіжних поетів, і на оригінальні поезії Галі Тельнюк. А Леся Тельнюк залишається незмінним камертоном звучання проекту – саме вона пише музику до всіх пісень.

В арсеналі "Сестер Тельнюк" безліч стилів, жанрів і звучань. Філософські балади та романси, фольк-рокові композиції та ескізи, акапелла та пісні з елементами медитативної мело-декламації, джаз-рок, art-рок і trip-hop.. у їхніх руках насправді багата палітра, що дозволяє експериментувати в усіх можливих музичних напрямках та  створювати власні.

Відтак кожен новий альбом є випробовуванням себе у новому стилі – змінюється світосприйняття, а разом із ним змінюються тексти і музика. Діапазон широкий – від акустично-академічної суворості до рокової свободи та альтернативи.

Новий альбом – це нова програма, тобто новий концерт. Виступи "Сестер Тельнюк" – це театральне дійство з власною драматургією і особливою схемою розгортання образів, це розмова Сестер між собою і водночас щирий діалог із кожним глядачем.

інформація, фото з офіційного сайту: http://www.telnyuk.info

Альбоми:

Сестри Тельнюк. live краще.


Стосовно саме live-звучання – неможливо не відзначити перфекціонізм у ставленні музикантів гурту до своєї справи. "Тельнюк: Сестри" буквально кожен свій концерт грають, наче востаннє, наче іншої можливості змінити щось на краще може вже й не бути. І що це, як не – справжня, невдавана повага до свого слухача?
Ціна для мешканців України: 320.60 грн (*), інших країн: $22.90USD

Сестри Тельнюк. Назавжди. Богдан-Ігор Антонич. (single). /digi-pack/


Не стану докладно розповідати про запис – тому, що вважаю його чистою красою. Вона сама Вам все покаже – про ніжність, тугу, і прозріння, і невимовну тишу слів проказаних – і не осудить жодного. Най буде так.
Ціна для мешканців України: 152.60 грн (*), інших країн: $10.90USD

Сестри Тельнюк. REHEARSAL (студійний відео-проект). (DVD).


Термін "rehearsal" словники віддають, як "репетиція" – але в даному випадку йдеться про спеціальне його значення: відеозапис студійного "генерального прогону" – на який музиканти, зазвичай, запрошують своїх друзів-приятелів. Цим почином "Тельнюк: Сестри"  завершили роботу з проектом "Жовта кульбаба". Остання крапка, перший подих вітру – насіння полетіло в світ..
Ціна для мешканців України: 256.20 грн (*), інших країн: $18.30USD

Сестри Тельнюк. Live at the Glenn Gould Studio. /Дорога зі скла/. (DVD).


Геніально проста ідея, втілена у бездоганно відшліфованій формі – ось що це таке. Від старого складу в проекті "Тельнюк: Сестри" зараз лишилися тільки Леся і Галя – і прийшли три віолончелісти. Плюс місяці щоденних (!) репетицій – і прийшла неймовірна зіграність. Але справа не тільки у формі та виконанні...
Ціна для мешканців України: 194.60 грн (*), інших країн: $13.90USD

Національний симфонічний оркестр України, Сестри Тельнюк. Наш Шевченко. (DVD).


Фільм-концерт "Наш Шевченко" – це не якась формальна данина. Це схоже на громоподібну тишу внутрішнього виклику в пошуках правди. Суворої, вимогливої правди, часто незручної, несумісної з комфортною звичкою не помічати того, що руйнує спокій, змушує усвідомлювати власні межі – і, можливо, виходити за них.
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Пісні:

Маzепа fest. Полтава 2008.


Дійсно потужна платівка – краща з цієї серії. І, однозначно, взагалі одна з кращих рок-збірок за кілька останніх місяців. До того ж, тут представлено цілий ряд пісень, які ще не мали жодного іншого офіційного релізу – ексклюзив!
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Новий звук етнічної України.


Ця збірка, за великим рахунком, є наступницею популярної серії "Нова Україна. The Best" – наступницею гідною. Виходячи з назви, платівку "Новий звук етнічної України" мають складати твори виконавців, чия творчість несе у собі відчутний вплив українського фольклору – чи то у словах, чи то у музиці. В основі десь так воно і є.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Кращі українські балади. Ч.3.


Подивіться самі, наскільки широку стильову палітру пропонує збірка: поп-рок, реґі, арт-рок, хіп-хоп, фольк-рок, важкий блюз, пост-рок... Тим не менш, платівка виглядає цілісною – є якась внутрішня лінія, яка дійсно об’єднує, пов’язує такі, здавалося б, різні підходи до творчості.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Таня Ша, МузБат. Нескорений ПроRock. Олена Теліга. /співаник+CD/.


(це видання – ексклюзивна річ, і ви не можете його купити. Але можете отримати в подарунок). – Емоційність, напруга й пристрасть поетичного слова Теліги імпонують та ваблять. До того ж, її переживання вписані в урбаністичні пейзажі, все відбувається ніби тепер і з тобою.. –Таня Ша
Ціна для мешканців України: 0.00 грн (*), інших країн: $0.00USD

МузБат. Нескорений ПроRock. Василь Стус. /співаник+CD/.


(це видання – ексклюзивна річ, і ви не можете його купити. Але можете отримати в подарунок). – Василь Стус, поет і громадянин, належить до тієї когорти сміливців, які не погодилися із загальноприйнятим: один у полі – не воїн. Усім своїм життям-боротьбою, творчістю-боротьбою Стус та його вперті однодумці довели протилежне..
Ціна для мешканців України: 0.00 грн (*), інших країн: $0.00USD

© 1999-2024 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
23 листопада 2020
Ексклюзив! альбоми серії "Нескорений ПроRock" – у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Роман Маленков. Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні: путівник.
Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні: путівник
В Україні: 278.60 грн (*)
До інших країн: $19.90USD
Славенка Дракуліч. Ніби мене нема(є).
Дракуліч. Ніби мене нема(є)
В Україні: 222.60 грн (*)
До інших країн: $15.90USD
АнтитілА. MLNL. /digi-pack/.
В Україні: 250.60 грн (*)
До інших країн: $17.90USD
Юлія Мусаковська. Бог свободи.
Бог свободи
В Україні: 250.60 грн (*)
До інших країн: $17.90USD