Людмила Ясінська

Людмила Ясінська – яскрава зірка національного шоу-бізнесу.
Блискучі вокальні дані, харизма і артистичність Людмили справили неповторне враження на метрів світового шоу-бізнесу в Голлівуді.
Людмила Ясінська – молода українська співачка, фіналістка проекту "Американський шанс".
Професійно займається танцями. Протягом двох років працювала хореографом – ставила танцювальні номери. Кандидат в майстри спорту зі спортивної аеробіки. Гастролювала з вокальним колективом по Англії. Переможниця всеукраїнського конкурсу "Студент року - 2006". Учасниця шоу-дуету "Мілабель".
Зйомки телепроекту "Американський шанс" проходили в Голівуді протягом місяця і транслювалися в ефірі телеканалу 1+1 в рамках програми Ігоря Кондратюка. Під час відбору з учасницями займалися професійні хореографи, викладачі по вокалу, представники Голівудської Поп Академії. За час перебування в Голівуді Людмила, разом з іншими учасницями проекту, зустрічалася з відомим R'n'B виконавцем Брайаном МакНайтом, легендарним Стіві Вандером, менеджером Селін Діон, хореграфом Брітні Спірс і Мадонни, актором Еріком Робертсом, спортсменом Денісом Родменом та іншими зірками шоу-бізнесу.
В репертуарі Людмили українські, англійські, і російські пісні, стилістика яких дуже різноманітна: від легкої романтики в стилі R'n'B, до запальних латино-американських композицій, в тому числі пісня "Shake уоur body", яка виконувалась на Голівудському бульварі.
Творчістю Людмили також зацікавився відомий продюсер David Junk (Девід Джанк), колишній віце-президент східного підрозділу Universal Music Group, що стоїть за всесвітнім успіхом t.A.T.u, Smash і Алсу.
інформація, фото з офіційного сайту: http://www.yasinska.com.ua/

Наразі ми не маємо в продажі компакт дисків цього виконавця